Mogelijkheden

Een huwelijk mag uitbundig gevierd worden, trouwen op het strand, de mooiste jurken en een avond om nooit te vergeten zijn voor deze speciale dag geen uitzondering. Maar voor de trouwringen kiezen veel van onze klanten toch vaak voor less is more, het biedt de meest klassieke uitstraling, en kan makkelijk gecombineerd worden, ander voordeel is dat een klassieke gladde ring vaak comfortabeler is om te dragen, vaak kiezen stellen ook voor een gouden ring omdat deze minder gemakkelijk slijt  

Uniek en voordeliger? 

Wij kunnen onze gouden trouwringen vaak goedkoper aanbieden dan onze leveranciers door het simpele feit dat u in ons atelier 3 deskundige edelsmeden tot uw beschikking heeft die elke denkbare ring kunnen creëren. 

Allereerst komen wij samen met u tot een ontwerp wat kan variëren van een gladde basis ring tot rose gouden trouwringen met diamanten volledig gebaseerd op de voorkeuren van u en uw partner. Vervolgens wordt deze ring gecreëerd in ons atelier zonder tussenkomst van commerciële partijen. 

Door het het overslaan van deze commerciële partijen wordt de dure marketing opslag vermeden, daardoor zijn de trouwringen uit ons atelier vaak wel 25% goedkoper dan die van de verschillende merken. Daarnaast is u trouwring ook nog is volledig gepersonaliseerd. 

wilt u vrijblijvend meer horen over de mogelijkheden van onze trouwringen maak dan direct een afspraak via de volgende link:

KLIK HIER OM DIRECT EEN AFSPRAAK TE MAKEN


Als u verdere vragen heeft kunt u deze stellen via het onderstaande formulier wij reageren binnen een dag!