Retourbeleid

Bedankt voor uw aankoop bij Juwelier Van der Kooij.

 

Title

Controleer alstublieft uw bestelling bij ontvangst en neem direct contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd is of als u het verkeerde artikel heeft ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en kunnen rechtzetten.

 

Bij Juwelier Van der Kooij doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, bieden wij u de mogelijkheid om uw artikel binnen 14 dagen na de aankoopdatum te retourneren. Hieronder vindt u alle details over ons retourbeleid.

1. Voorwaarden voor retourneren

2. Retourprocedure

3. Terugbetaling

4. Niet-retourneerbare artikelen

5. Vragen?

1. voorwaarden voor retourneren

Retourtermijn: U kunt uw artikel binnen 14 dagen na de aankoopdatum retourneren.

 

Staat van het Artikel: Het artikel moet in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Dit betekent ongedragen, ongebruikt en onbeschadigd, met alle originele labels en verpakkingen.

 

Bon of Bewijs van Aankoop: Een geldig aankoopbewijs, zoals een bon, factuur of ordernummer, is nodig om uw retour te verwerken.

2. retourprocedure

Aanmelden: Gebruik de retourknop onderaan onze website om binnen 14 dagen na de aankoopdatum uw retour aan te melden. Vermeld hierbij uw ordernummer en de reden van retour.

 

Verpakking: Verpak het artikel veilig in de originele verpakking, inclusief alle accessoires, instructies en documentatie. We vragen u vriendelijk om de originele verzenddoos te gebruiken voor de retourzending. Dit is niet alleen veilig voor het artikel, maar ook beter voor het milieu. Als u de originele doos al hebt weggegooid, gebruik dan een vergelijkbare doos om het artikel te retourneren.

 

Stuur het artikel terug naar:

Juwelier Van der Kooij
Walstraat 197
4381 GR Vlissingen

Nederland

 

Verzendkosten en Risico: Wij brengen een gereduceerd bedrag van €3,95 in rekening voor de retourzending indien wij een voorafbetaalde adreslabel verzorgen, maar retourzendingen zijn voor uw eigen risico, wat betekent dat wij niet aansprakelijk zijn voor beschadiging of verlies van geretourneerde artikelen. Vraag bij het postkantoor om een 3S-nummer en bewaar dit goed. Als u bij ons een adreslabel aanvraagt voor de retourzending, ontvangt u het 3S-nummer automatisch in de mail van MyParcel.

3. terugbetaling

Zodra wij uw retour hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om de ontvangst van uw geretourneerde artikel te bevestigen. We laten u ook weten of uw terugbetaling is goedgekeurd.

 

Als uw retour is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt het bedrag automatisch teruggestort op uw oorspronkelijke betaalmethode binnen enkele dagen.

4. niet-retourneerbare artikelen

Cadeaubonnen en Artikelen die op maat gemaakt zijn of gepersonaliseerd.

5. vragen?

Als u vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via de chat rechtsonder.

Retourneren