Repareren, ontwerpen, maken & vermaken

Van der Kooij edelsmeden heeft – naast het grote aanbod van sieraden en horloges – een atelier waar dit allemaal mogelijk is.
Ons team van goudsmeden kan alles: uw ring op maat maken, een reparatie aan een collier of restauratie van een sieraad.
Kortom, alles is mogelijk.

ONTWERPEN

U kunt ons een sieraad toevertrouwen waar u een bijzondere herinnering aan heeft – bijvoorbeeld een trouwring van een geliefd persoon – en dat u wilt laten vermaken.
Ook kunt u een herinneringssieraad, zoals een assieraad, laten maken of daar een bestaand sieraad voor gebruiken.
Natuurlijk ontwerpen en maken we ook geheel nieuwe sieraden en relatieringen in de door u gewenste stijl. Dat kan in goud of zilver, met of zonder edelstenen zoals een diamant.
U heeft direct contact met de goudsmid. We bespreken met u de wensen of maken schetsen met mogelijkheden. Het atelier is achter in onze winkel, de sieraden blijven altijd in huis en krijgen onze volle aandacht.

VAN OUD GOUD NAAR SIERAAD 

Misschien heeft u oude sieraden waarvan het design u niet meer aanspreekt. Van der Kooij edelsmeden bieden drie mogelijkheden.
We passen het sieraad naar uw wens aan.
Of u krijgt de dagwaarde van het goud, als u het bij ons besteedt.
Als laatste mogelijkheid ontwerpen wij een nieuw sieraad voor u. Hiervoor gebruiken wij het door u geleverde goud en heeft u alleen de kosten van het vermaken.

HORLOGEREPARATIE

Ook horlogereparaties zijn bij ons in goede handen. Zelf plaatsen we batterijen, vervangen we horlogebanden en verrichten kleine reparaties. Onze horlogemaker verzorgt vakkundig de andere reparaties.

Wát we ook voor u doen: we bieden altijd ons vakmanschap, onze jarenlange ervaring en creativiteit. Maar vooral onze gedrevenheid en passie.